Hartelijk welkom bij Mighty Consulting! Wij vinden het zeer prettig dat u onze website met een bezoekje vereert.

Sinds 1998 hebben wij het genoegen om onze zeer gewaardeerde klanten te ondersteunen met hoogwaardige dienstverlening. Dit betekent concreet dat wij, samen met onze business partners, al meer dan 25 jaar succesvol zorgdragen voor ‘de juiste professional op de juiste plaats’. Zowel op het vlak van informatietechnologie als op het gebied van business ondersteuning.

Op het gebied van informatietechnologie kunt u bijvoorbeeld denken aan consultancy, business intelligence, informatiemanagement, servicemanagement, projectmanagement, systeemontwikkeling (met diverse smaken), testen, onderhoud en beheer. Specifiek op Agile/scrum gebied leveren wij de juiste solution manager, scrummaster en Product Owner. Aan de business kant ondersteunen wij u bijvoorbeeld graag met business consultancy, procesanalyse en –ontwerp, managementsupport, interim en solution management, creditmanagement en administratieve ondersteuning.

Onze belangrijkste doelstelling is om zaken te doen met onze klanten op basis van ‘het juiste gevoel’. Een gevoel dat onze klanten ervaren door aandacht, kwaliteit, kennis van zaken, alert en pro-aktief handelen, snelheid van handelen en vooral een prettige, vriendelijke en open samenwerking.

Momenteel hebben wij zo’n veertig medewerkers aan de slag die dagelijks hun toegevoegde waarde bevestigen bij onze klanten. Wij streven ernaar dit aantal in de komende periode te vergroten. En natuurlijk, tegelijkertijd borgen wij de juiste aandacht, zorg en energie aangaande de huidige opdrachten!