Wij ondersteunen u met ‘de juiste  professional op de juiste plaats’!

Ons bestaansrecht valt of staat met uw tevredenheid! Dat betekent dat wij altijd, op basis van onze jarenlange ervaring in de dienstverlening, dié oplossing bieden die volledig aansluit bij úw specifieke behoefte. Op basis van die specifieke behoefte dragen wij zorg voor de inzet van een professional met de juiste expertise, persoonlijkheid, instelling, senioriteit én beschikbaarheid.

Die juiste oplossing kunnen wij waarmaken door vanuit onze backoffice continu in gesprek te zijn met de juiste business partners en professionals om direct te kunnen schakelen zodra dat voor ú opportuun is. Dit biedt u het voordeel dat wij, vanuit onze onafhankelijkheid en klantoriëntatie, altijd dié professional aanbieden die ons inziens het beste past en die niet toevallig al wat langer beschikbaar is en die koste wat kost ingezet moet worden. Nee, wij richten ons op ú en op úw tevredenheid!

Bovendien zijn wij 100% van onze tijd volledig gericht op úw succes en dragen wij zorg voor de succesvolle uitvoering van de opdracht. Dit betekent voor u dat u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijfsvoering en persoonlijke doelstellingen.

Waarom Mighty Consulting Services?

de juiste expertise

Mighty levert u dié expertise die ú nodig heeft. Aangezien wij putten uit een hoogwaardig en uitgekiend netwerk van business partners, bieden wij u dié professional die uw vraagstuk oplost. En niet iemand die wij coute que coute van de bank af willen hebben…

de juiste persoonlijkheid
Ook persoonlijkheid is een belangrijk aspect bij het daadwerkelijk succesvol oplossen van uw vraagstukken. Ongetwijfeld heeft u daar al een beeld bij. Afhankelijk van datgene dat vereist is voor deze specifieke klus, leveren wij u die professional die het meest geschikt is.
de juiste instelling
Ook de juiste instelling is essentieel voor een succesvolle samenwerking. Afhankelijk van wat ú aangeeft, wordt door ons de juiste professional met de juiste drive ingezet. Passend bij uw afdeling en medewerkers.
senioriteit
Als u daadwerkelijk om senioriteit vraagt, dan leveren wij die ook. En niet iemand die het wellicht ook wel zou kunnen. Dus een senior voor een seniore uitdaging, en een junior daar waar u dat wenselijk vindt!
beschikbaarheid
Minstens zo belangrijk is dat wij u iemand aanbieden die ook direct kan starten! Wij zullen u niet lekker maken met het perfecte curriculum vitae van iemand die vast zit op een andere klus en voorlopig niet beschikbaar is. Wij zullen het traject niet rekken omdat onze optimale kandidaat net even niet beschikbaar is. De perfecte kandidaat beschikt namelijk niet alleen over de juiste expertise, maar is ook daadwerkelijk beschikbaar op het tijdstip dat het ú het beste past!
Perry Moorman
Perry MoormanDirecteur
Mobiel: (+31)(0) 653 194 060
E-mail: perry@maiti.com
Casper Moerbeek
Casper MoerbeekDirecteur
Mobiel: (+31)(0) 653 289 593
E-mail: casper@maiti.com
Heleen van Mourik
Heleen van MourikOfficemanagement
Telefoon: (+31)(0) 78 641 58 43
E-mail: heleen@maiti.com