PROMIS BI, DE STANDAARD BINNEN DE BRANCHE VOOR LETSELSCHADE.

Mighty Consulting is strategisch reseller van het software pakket Promis BI. Promis BI is een integraal softwarepakket dat specifiek is ontwikkeld voor de letselschade branche. Of u nu belangenbehartiger bent, letselschade advocaat of expertise bureau, Promis BI ondersteunt u op de juiste wijze. Met behulp van Promis BI stelt u de cliënt of opdrachtgever centraal en realiseert u een navenante, optimale procesondersteuning teneinde maximaal in te spelen op de wensen van uw cliënt of opdrachtgever en zult u tegelijkertijd uw bedrijfsdoelstellingen realiseren. Tevens realiseert u op uiterst effectieve en efficiënte wijze een kwaliteitsvolle serviceverlening.

De integratie van workflow management en een business proces engine waarborgt een optimale procesondersteuning. Daarmee reageert u altijd op tijd en haalt u de deadlines. Acties kunnen niet meer worden vergeten en uw medewerkers worden gestuurd in een optimale procesopvolging. En, acties kunnen, indien van toepassing, op de juiste wijze worden doorbelast en eventueel gefactureerd. Het spreekt voor zich dat u uw processen dynamisch kunt herplannen en aanvullende activiteiten kunt uitvoeren.

Als expertisebureau speelt u met behulp van Promis BI flexibel in op alle specifieke afspraken met uw verschillende opdrachtgevers. De door u ingediende (deel- en eind) facturen en rapportages voldoen daarmee aan de door de verschillende opdrachtgevers gehanteerde formats en normeringen waardoor het acceptatieproces aan die kant wordt versneld. En, indien van toepassing, met behulp van Promis BI kunt u zich ook conformeren aan de Gedragscode Behandeling Letselschade. Bovendien kunt u met behulp van Promis BI inzage bieden aan de verschillende partijen inzake de voortgang van het dossier. Als u echt die volgende slag wil maken, is Promis BI de oplossing voor úw organisatie!

promis_bi_mighty_letselschade_software

Klik op de button voor de flyer van uw keuze:
Belangenbehartiger & advocaten
Expertise bureau