Mighty Consulting is opgericht in april 1998 en bestaat dit jaar dit jaar dus 25 jaar! Een feit waar wij absoluut trots op zijn! Meer dan ooit realiseren wij ons wat onze doelstelling is, en zal blijven. Namelijk datgene doen waar wij goed in zijn en ons volledig focussen op ú, onze klant. Daarbij ondersteunen wij u met ‘de juiste professional op de juiste plaats!’

Feitelijk bestaat onze business uit het optimaal matchen van onze ´know who´ en de daadwerkelijke ´know how´. Door gericht relatiebeheer toe te passen en onze klanten te ondersteunen met expertise en ervaring voortkomend uit ons uitgekiende netwerk van business partners. Vanuit die gedachte kunnen wij u, als klant, ondersteunen met datgene dat u nodig heeft in plaats van datgene te verkopen dat wij toevallig beschikbaar hebben.

Ook betekent dit dat wij u, als klant, dus ook kunnen zullen ondersteunen met diverse soorten professionals met verschillende expertisegebieden. Zo ondersteunen wij onze klanten niet alleen op het gebied van IT, maar ook bijvoorbeeld met business consultancy en administratieve backup. Immers, ieder van onze zeer gewaardeerde klantrelaties heeft zijn of haar eigen specifieke vraagstukken, op diverse gebieden en wij ondersteunen hem of haar navenant. Een instelling die ons na vijfentwintig jaar nog steeds het machtige gevoel geeft dat wij onze klanten inderdaad op de juiste wijze ondersteunen en door hen gewaardeerd worden. Inmiddels hebben wij reeds meer dan 1.750 opdrachten succesvol mogen invullen, met medewerkers die dagelijks hun toegevoegde waarde hebben bewezen of dit nog steeds doen!